Niin. Vuosi on jo pitkällä, vaan ei oo ollu kiireisellä äireellä aikaa kirijottaa sanan sannaa. Pari kertaa oon alottanu, kirjottanu ehkä jopa muutaman rivin ja sitten painanu deleteä. Ei juttu luista.

Tässä ollaan suurperheen kesken sairasteltu kohta koko vuoden sairaudet taas kerralla. Noh..ainakin kuumetauti. Viikonpäivät on ollu aina joku neljästä lapsesta kuumeessa. Nyt on kaks nuorimmaista ja olipa se toisiksi nuorin huudellu ykääkin posliiniin tuolla pohojanmaalla. Perheen miesvoimat kun ovat olleet mummoloimassa.

Sais jo siis riittää! Kiitos! En halua ennää mittään sairauksia. Kaikkein vähiten sitä oksennustautia.

Eilen piti olla jo koko perhe terveenä. Niin luulin ja niinpä pakkasin kotona olevat kaks lasta autoon ja hurautin kera ystävän ja hänen jälkeläistensä tuohon hoploppiin. Siellä remuttiin kaksituntinen oikein hikipäissään. Siis lapset riehu. Mulle tuli kuuma jo kahavia juodessa ja kuopuksen perässä hillumisessa. Aamulla sitten päästiinkin mittailemaan kuopuksen kuumetta. Huraa huraa huraa!

Se hyväpuoli tässä sairastelussa on, että lapset on rauhallisia.. Aina kun pittää kaikesta jottain positiivistakin löytää.